Przybory kuchenne

Nic tak dobrze nie podkreśla stylu kuchennego blatu, jak akcesoria do przypraw. Praski i tłuczki to kolejna kategoria, której udział w kuchennych aktywnościach jest nieoceniony. Dzięki solidnym praskom do czosnku wykonanym ze stali nierdzewnej zapomnisz o samodzielnym siekaniu na desce. Łopatki bambusowe świetnie nadają się do pracy z powierzchniami teflonowymi i ceramicznymi, niwelując ryzyko ich zarysowania. Wszystkie szczypce i widelce są dopasowane do ergonomicznych standardów i pewnie leżą w dłoni, a materiał, z którego są wykonane, pozwala myć je ręcznie oraz w zmywarce. Do serwowania smacznych zup, a także do nakładania i mieszania potraw stałych, niezbędne są chochle i łyżki. Deski kuchenne są bezdyskusyjnie pozycją obowiązkową, bez której gotowanie staje się niemal niemożliwe.  Występujące w wielu kształtach deski bambusowe, cechują się dużą trwałością i odpornością na uszkodzenia mechaniczne. Durszlaki i sitka to urządzenia proste i funkcjonalne. Stal nierdzewna na dobre zagościła i w tej dziedzinie, pozwalając cieszyć się wytrzymałością i estetyką. Wykonane z niej cedzaki są odporne na zarysowania, można je myć ręcznie oraz w zmywarce.

Aktywne filtry